Ledenodoba O NAMA

Jula 2018 Ledeno doba je počelo sa proizvodnjom leda i prva je firma na području opštine Doboj i Stanari koja obezbeđuje svu potražnju leda u sezoni i van sezone. Ledeno doba proizvodi i do pola tone leda dnevno koristeći modernu opremu za stvaranje sigurnog proizvoda kao i prostor za spremanje više do 10 tona vrhunskog leda u vreći.

Ledenefigure FIGURE I BLOKOVI

Jedini smo proizvođači kristalno jasnih ledenih figura i blokova u BiH. Naši proizvodi su pogodni za razne svečane prilike kao što su svadbe, krštenja, rođendani ili godišnjice. Nudimo mogućnost zaleđavanja predmeta u naše ledene blokove.

VIZIJA PREDUZEĆA

Postati lider na tržištu proizvodnje i distribucije leda, kao i da na tržište prehrambene industrije plasiramo siguran i kvalitetan proizvod.

MISIJA PREDUZEĆA

Naša misija je svakom kupcu dostaviti robu na određeno mjesto i dogovoreno vrijeme.

CILJEVI PREDUZEĆA

Strateški

  • Udovoljiti svim kupcima i poštovati rokove
  • Povećati broj trenutnih kupaca
  • Uvođenje nove tehnologije u naredne 2 godine

Taktički

  • U cilju osnaživanja tržišne pozicije:
    povećanje tržišnog udjela sa sadašnjih
    0% na 30% (u naredne tri godine)
  • Rast prodaje na godišnjem nivou od 10% na nivou preduzeća

Operativni

  • Zaposliti dodatnih 5 radnika u naredne dvije godine

Prodaja leda je posao kojim se firma Ledeno doba bavi i za kratko vrijeme smo na dobojskoj regiji ostvarili saradnju sa velikim brojem klijenata, poznatim gradskim ugostiteljskim objektima, lancima benzinskih pumpi i marketima.

Trend rasta naše poslovne mreže u oblasti prodaje leda u dobojskoj regiji se iz sedmice u sedmicu povećava, a svojim najnovijim klijentima nudimo pored osnovnih usluga kao što je brza i besplatna dostava i najpovoljniji uslovi prodaje, te zajedničku promociju svih aktivnosti i događaja.

Mi, dakle, postavljamo nove standarde u poslovanju i trudimo se da učestvujemo i pratimo aktuelna dešavanja na dobojskoj regiji i budemo prisutni na svim važnijim događajima u gradu koje organizuju naši cijenjeni klijenti.

LedenoDoba KONTAKTIRAJTE NAS

Imate pitanje? Pozovite nas ili ispunite kontakt formu - voljeli bismo da čujemo vaše pohvale ili prijedloge.

Office: Stanari bb. / Dobojskih brigada bb., 74000 Doboj, BiH
Telefon: +387 66 442 418 / +387 65 868 023
Email: info@ledenodoba.ba